• #

  So er lidætlanin her og allar lidvenjingar eru à lima appini og ein fràgreiding um hvønn lid tìma. Vit byrjar 18. januar

 • #

  Minnist til at tá tú er limur í Vælvera Fitness so kostar tað einki at fá tina egnu venjingarætlan.

 • #

  Venjingarætlan

  Tú kanst altið keypa gávekort í Vælveru Fitness.

 • #

  Vælvera Fitness

  Tú kanst fáa ráðgeving um kost frá útbúnum kostráðgeva. Vit bjóða eisini persónliga venjing, coaching, fysioterapi og vøddamíking. Øll okkara starvsfólk hava viðkomandi útbúgving.

 • #

  Vælvera Fitness

 • #

Gerst limur ella Rita Inn

Tú kanst melda teg til lim við at trýsta á ímyndina niðanfyri. Hvussu nógvar mánaðir tú ynskir at keypa velur tú sjálv/ur.
 
  Gerst limur   

 

Tú kanst innrita teg á hesu leinkju.

  Rita inn 

Venjingarskrá fyri lið

Vit bjóða nógv ymisk lið. Ert tú limur, kanst tú luttaka á øllum liðum uttan meirkostnað. Síggja venjingarskránna fyri lið í ávikavist Tórshavn og Runavík.

Venjingarskrá - Tórshavn »

Venjingarskrá - Runavík »

Venjingarskrá - Miðvágur »


Upplatingartíðir

Her sært tú okkara upplatingartíðir

Vælvera Fitness Runavík
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

Vælvera Fitness Tórshavn
Mánadag - Hósdag 05:00 - 24:00
Fríggjadag 05:00 - 22:00

Leygardag - sunnudag

05:00 - 22:00

Vælvera Fitness Vági
Mánadag - Fríggjadag 07:30 - 22:00

Leygardag - sunnudag

09:00 - 17:00

 

Vælvera Fitness Miðvágur
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan kickstarter du din januar måned - og får succes

Sådan kickstarter du din januar måned - og får succes

Skriva tann 5. januar

Nu er Januar måned startet og nytårsløfterne skal holdes og sættes igang. Men hvordan sikrer du at du får succes med dine nye mål? Læs mere her!

 

Start din nye livsstil med små skridt
Ved nytårsbordet kan målsætningen være stor og lyde nok så god og ambitiøs, men det kan være svært at føre den ud i livet. Mit første råd til dig er derfor at starte i det små. Måske du gerne vil tabe dig, komme igang med at træne og spise sundt og måske noget helt tredje? Prøver du at ændre hele din hverdag med det samme, vil du næsten med garanti give hurtigt op. Prøv istedet at sætte dig selv små målsætninger i starten. Hvis du gerne vil spise sundere, så start måske med at skære slikket væk i hverdagene og begræns det til weekenderne. 
Hvis du gerne vil igang med at træne så start med 2 gange om ugen, istedet for 5. Startet du i det små, er det nemmere at komme godt igang, uden at give op efter 14 dage. 

 

Vær realistisk
Sæt dig selv realistiske mål. For store og ambitiøse målsætninger vil hurtigt bliev for uoverskueligt for dig. Du kan ikke tabe de 25 kg. i januar måned, det er for urealistisk. Hvis dit endelig mål er at tabe 25 kg. så start istedet med at tabe 3 kg. i januar måned og det samme i februar måned. Så har du pludselig kun 19 kg. tilbage. Men knokler du i januar måned og vil gerne tabe 25 kg. og får du "kun" tabt 4-5 kg. så vil din motivation hurtigt ryge.
Vær derfor realistisk og ærlig overfor dig selv og sæt dig selv nogle små delmål, som du har nemmere ved at opnå.

 

Drop suppekurer og hurtige løsninger!
Alt for tit har jeg set resultatet af en suppekur eller en anden "tab dig på rekordtid" diæt. Lad mig sige det ganske klart; Drop dem - du kommer ikke til at tabe dig af dem og hvis du gør, så er det meste væske og muskler. Det er ikke muligt for kroppen at tabe 10 kg. fedt på 10 dage, hvis du går på den suppekur, du har læst om på nettet. Du kommer til at spilde en masse kræfter og miste motivationen. For at tabe dig og opnå et permanent vægttab, er du nødt til at ændre livsstil, hvilket betyder at du skal ændre din kost og gerne begynde at være fysisk aktiv og det er vigtigt at du indser dette, så du bruger dine kræfter hvor det kan betale sig. Det tager selvfølgelig længere tid på denne måde, men resultatet du opnår er også det, som bestræber dig på - nemlig en permanent ændring og ikke en yoyo effekt. 

 

Vælg det - som du ved motiverer dig 
Du kender din krop bedst selv og du ved sikkert hvad, som motiverer dig bedst. Træf derfor de valg, hvor du ved du ikke mister din motivation. Hvis du gerne vil tabe dig men hader at løbe, så lad være med at løb - du kommer jo til at hade det hurtigt. Find noget, som du synes er sjovt og motiverende. Det kan være en holdsport, holdtræning eller andet, hvor du er sammen med andre om en aktivitet. Det vigtigste er at du vælger det, som du synes er sjovt, for ellers vil du hurtigt miste lysten.  

 

Jeg ønsker jer alle et godt nytår og håber I alle kommer godt igang med jeres måske nye livsstil.

 

Med venlig hilsen

 

Rune Petersen

Professonsbachelor i Ernæring og Fysisk aktivitet

Ankerhus Seminarium

Sydsjælands Universitet