• #

  Tilboð upp á persónliga venjing - sí meira undir tiðindi

 • #

  Minnist til at tá tú er limur í Vælvera Fitness so kostar tað einki at fá tina egnu venjingarætlan.

 • #

  Venjingarætlan

  Tú kanst altið keypa gávekort í Vælveru Fitness.

 • #

  Vælvera Fitness

  Tú kanst fáa ráðgeving um kost frá útbúnum kostráðgeva. Vit bjóða eisini persónliga venjing, coaching, fysioterapi og vøddamíking. Øll okkara starvsfólk hava viðkomandi útbúgving.

 • #

  Vælvera Fitness

 • #

Gerst limur ella Rita Inn

Tú kanst melda teg til lim við at trýsta á ímyndina niðanfyri. Hvussu nógvar mánaðir tú ynskir at keypa velur tú sjálv/ur.
 
  Gerst limur   

 

Tú kanst innrita teg á hesu leinkju.

  Rita inn 

Venjingarskrá fyri lið

Vit bjóða nógv ymisk lið. Ert tú limur, kanst tú luttaka á øllum liðum uttan meirkostnað. Nýt leinkini niðriundir, fyri at síggja venjingarskránna fyri lið í ávikavist Tórshavn og Runavík. 

Venjingarskrá - Tórshavn »

Venjingarskrá - Runavík »

Upplatingartíðir

Her sært tú okkara upplatingartíðir

Vælvera Fitness Runavík
Mánadag - Sunnudag 05:00 - 24:00
Vælvera Fitness Tórshavn
Mánadag - Hósdag 05:00 - 24:00
Fríggjadag 05:00 - 22:00
Leygardag - sunnudag 05:00 - 22:00
Vælvera Fitness Vestmanna
Mánadag - Sunnudag 05:00 - 24:00
Vælvera Fitness Vágur

 

Mánadag - Hósdag 07:30 - 22:00
Leygardag - sunnudag 09:00 - 17:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad er din undskyldning?

Hvad er din undskyldning?

Skriva tann 25. februar

Hvad er din undskyldning for ikke at passe på din krop? Din undskylding for ikke at være fysisk aktiv? Din undskyldning for ikke at passe bedre på hvad du spiser? Hvad med at droppe undskyldningerne og komme igang med det samme?

 

Drop undskyldningerne

Du har sikkert brugt mange af dem - du har ikke tid, du har for meget arbejde, familien kræver for meget tid. Du kan sikkert flere undskyldninger, end dem jeg har nævnt her.

 

Du har ikke tid - Men hvis ikke du har tid til at træne og passe godt på din krop, så kan du være sikker på at du skal afsætte tid til at være syg, afsætte ekstra tid til at være træt og afsætte mere tid til at gøre de samme ting, som du plejer. Fysisk aktivitet og sund kost styrker din krop og dit immunforsvar, så hvorfor ikke bruge tid på at passe på din krop, når du får det så mange gange igen i form af en sund og rask krop?

Du har for meget arbejde - Uden træning og den rigtige kost, kan du godt arbejde måske 50 timer om ugen, men fordi du er træt og uoplagt, vil din arbejdsindsats sandsynligvis være langt mindre end 50 timer, selvom du sidder på jobbet i 50 timer. Et utal af undersøgelser viser at hvis du er fysisk aktiv og spiser sundt vil du være langt mere produktiv på din arbejdsplads, skabe bedre resultater og have færre sygedage, for slet ikke at nævne et bedre arbejdsmiljø blandt kollegerne.

Familien kræver for meget tid - Familien er selvfølgelig vigtig, det anfægter jeg på ingen måde. Du vil gerne have tid sammen med familien og bruge tid sammen med dem. Har du nogensinde tænkt på hvor meget mere af dig selv du vil kunne give til familien, ved at være frisk og sund? Ved at bruge nogle få timer om ugen på træning, kan du få så meget mere overskud, så jeg er sikker på din familie vil lægge mærke til at du er mere energisk og har mere overskud end du plejer at være.

 

Sundhedsstyrelsen anbefaler at vi er fysisk aktive i 30 minutter om dagen. Fysisk aktivitet kan være alt, lige fra en tur i fitnesscenteret til en rask gåtur eller løbetur ude i naturen. Sørg også for at spis sundt og varieret i løbet af dagen, lad være med at springe måltider over og spis store portioner på een gang. Spis istedet for 3 hovedmåltider i løbet af dagen, morgen, middag og aften. Derudover kan du mellem dine hovedmåltider spise små måltider med kostfibre, f.eks. knækbrød eller små stykker groft brød, for at holde kroppen igang. Husk også at spise frugt i løbet af dagen for at give kroppen den nødvendige energi og vitaminer.

 

En sund krop vil give dig energi og påvirke dine omgivelser i en positiv retning. Så giv dig selv tid, til at få mere tid og overskud ved at være mere opmærksom på at spise korrekt og være fysisk aktiv.

 

De bedste hilsner

 

Rune Petersen
Vælvera Fitness
Professionsbachelor i Ernæring og Fysisk Aktivitet
Ankerhus Seminarium