• #

  So er lidætlanin her og allar lidvenjingar eru à lima appini og ein fràgreiding um hvønn lid tìma. Vit byrjar 7. september!

 • #

  Minnist til at tá tú er limur í Vælvera Fitness so kostar tað einki at fá tina egnu venjingarætlan.

 • #

  Venjingarætlan

  Tú kanst altið keypa gávekort í Vælveru Fitness.

 • #

  Vælvera Fitness

  Tú kanst fáa ráðgeving um kost frá útbúnum kostráðgeva. Vit bjóða eisini persónliga venjing, coaching, fysioterapi og vøddamíking. Øll okkara starvsfólk hava viðkomandi útbúgving.

 • #

  Vælvera Fitness

 • #

Gerst limur ella Rita Inn

Tú kanst melda teg til lim við at trýsta á ímyndina niðanfyri. Hvussu nógvar mánaðir tú ynskir at keypa velur tú sjálv/ur.
 
  Gerst limur   

 

Tú kanst innrita teg á hesu leinkju.

  Rita inn 

Venjingarskrá fyri lið

Vit bjóða nógv ymisk lið. Ert tú limur, kanst tú luttaka á øllum liðum uttan meirkostnað. Síggja venjingarskránna fyri lið í ávikavist Tórshavn og Runavík.

Venjingarskrá - Tórshavn »

Venjingarskrá - Runavík »

Venjingarskrá - Miðvágur »


Upplatingartíðir

Her sært tú okkara upplatingartíðir

Vælvera Fitness Runavík
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

Vælvera Fitness Tórshavn
Mánadag - Hósdag 05:00 - 24:00
Fríggjadag 05:00 - 22:00

Leygardag - sunnudag

05:00 - 22:00

Vælvera Fitness Vági
Mánadag - Fríggjadag 07:30 - 22:00

Leygardag - sunnudag

09:00 - 17:00

 

Vælvera Fitness Miðvágur
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad er din målsætning for 2020?

Hvad er din målsætning for 2020?

Skriva tann 1. januar

Først vil jeg gerne takke alle læserne derude for at læse mine kostråd og andre anbefalinger siden i sommers Tak for jeres respons og input og jeg håber naturligvis I bliver ved med give feedback.

 

Nu vi er ved årsskiftet er det også her at mange tænker fremad på det nye og kommende år. Mange har en ny målsætning der skal opnås, nogle vil gerne ændre en eller flere vaner og der er stadig nogle, som overvejer hvad de skal have som målsætning i 2020. Det er altid vigtigt at have en målsætning, når man starter et nyt projekt. Så brug lidt tid på at overvej, hvad DIN målsætning er for det nye år, ikke kun overvej, skriv det ned på papir, det er mere håndgribeligt og nemmere at håndtere, end en målsætning, du har i baghovedet. Inden du laver din målsætning, vil jeg give dig et par gode råd til, hvordan du bedre kan nå din målsætning, og ikke mislykkedes.

 

- Lad din målsætning være realistisk og målbar. Hvis du ønsker at tabe dig, så er din målsætning ikke kun at du gerne vil tabe dig, sæt ord og tal på - hvor mange kg. Vil du gerne tabe dig. Lad også målsætningen være realistisk og lad være med at stille for store krav til dig selv.

- Lav delmål. Hvis din målsætning er at tabe dig f.eks. 15 kg. Kan det virke uoverskueligt. Sørg for at lægge små delmål ind, som du har nemmere ved at nå.

- Sæt en slutdato på din målsætning - hvornår skal målet være nået? At tabe 15 kg. på et eller andet tidspunkt er meget upræcis. Sørg for at have en deadline på hvornår du er færdig.

- Husk at måle din resultater undervejs og brug dem konstruktivt - nogen gange kan det være resultaterne ikke er som du ønsker dem, men accepter resultaterne og husk at du ikke kun kan forvente medgang, men også modgang.

- Husk at få støtte fra din sociale omgangskreds og brug den støtte. Noget af det sværeste er at klare en målsætning uden hjælp fra andre, så brug de mennesker omkring dig og få den ekstra støtte du har brug for.

- Husk at dette er en permanent ændring i dit liv, og ikke kun en periode. Jo før du accepterer dette, desto nemmere har du også ved at fortsætte. Du skal aldrig gå på slankekur, i stedet skal du ændre din livsstil, en permanent livsstil.

- Sidst men ikke mindst - drop undskyldningerne! Du er selv ansvarlig for om du klarer din nye målsætning, så drop undskyldningerne og kom i gang! Du kan sikkert finde mange undskyldninger for ikke at klare den, eller hvorfor du ikke skulle fortsætte - bare husk at det går kun udover dig selv. I stedet for undskyldningerne, så skriv de positive ting ned, som du opnår ved din nye livsstil og brug dem som motivation og inspiration.

 

For dem, som ønsker at ændre deres livsstil, kan jeg kun varmt anbefale at bruge ovenstående retningslinjer, for at klare den målsætning. Husk også, at når I klarer den første målsætning, så sæt jer nye mål - nye mål motiverer ligeledes og holder os i gang.

 

Jeg ønsker alle et godt nytår og takker for 2019.

 

Med venlig hilsen

 

Rune Petersen
Professionsbachelor i Ernæring og Fysisk Aktivitet
Ankerhus Seminarium