• #

  So er lidætlanin her og allar lidvenjingar eru à lima appini og ein fràgreiding um hvønn lid tìma. Vit byrjar 18. januar

 • #

  Minnist til at tá tú er limur í Vælvera Fitness so kostar tað einki at fá tina egnu venjingarætlan.

 • #

  Tú kanst altið keypa gávekort í Vælveru Fitness.

 • #

  Vælvera Fitness

  Tú kanst fáa ráðgeving um kost frá útbúnum kostráðgeva. Vit bjóða eisini persónliga venjing, coaching, fysioterapi og vøddamíking. Øll okkara starvsfólk hava viðkomandi útbúgving.

 • #

  Vælvera Fitness

 • #

Gerst limur ella Rita Inn

Tú kanst melda teg til lim við at trýsta á ímyndina niðanfyri. Hvussu nógvar mánaðir tú ynskir at keypa velur tú sjálv/ur.
 
  Gerst limur   

 

Tú kanst innrita teg á hesu leinkju.

  Rita inn 

Venjingarskrá fyri lið

Vit bjóða nógv ymisk lið. Ert tú limur, kanst tú luttaka á øllum liðum uttan meirkostnað. Síggja venjingarskránna fyri lið í ávikavist Tórshavn og Runavík.

Venjingarskrá - Tórshavn »

Venjingarskrá - Runavík »Upplatingartíðir

Her sært tú okkara upplatingartíðir

Vælvera Fitness Runavík
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

Vælvera Fitness Tórshavn

Mánadag - sunnudag

05:00 - 24:00

 

Vælvera Fitness Miðvágur
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk din krop i den mørke tid

Husk din krop i den mørke tid

Skriva tann 1. september

I denne årstid er det vigtigt du passer ekstra godt på din krop. Det er mørkt og koldt udenfor. Sygdomme som f.eks. influenza sniger sig langsomt nærmere og kroppen er generelt mere sårbar. Det er derfor vigtigt at du passer på den. En sund krop giver dig overskud og energi i hverdagen, så prioriter dig selv og din krop højt og opnå et bedre velvære fysisk og psykisk.

 

Hvad er vigtigt at huske når det er så koldt og mørkt udenfor?

Særligt er det vigtigt at huske på at spise korrekt, på den måde får din krop mere energi til at arbejde for dig og give dig overskud. Du skal huske at få dine kostfibre i løbet af dagen. Kostfibre holder kroppen igang i mange timer, hviket især er vigtigt når det er mørkt udenfor og du kan mærke du bliver hurtigere træt i løbet af dagen, nu hvor solen ikke skinner så meget.

Kostfibrerne kan du finde i de grove produkter, f.eks. groft brød, groft pasta, havregryn mm. Hvis du er i tvivl om et produkt indeholder mange kostfibre, kan du altid kigge efter kostfibremærket, mange produkter har på varedeklarationen. Det er formet som et korn. Husk at spise mange fibre i løbet af dagen, men spis ikke for mange fibre sent om aftenen, der kan kroppen have svært ved at forbrænde dem igen.

 

Vitaminer

Som jeg har skrevet tidligere omkring vitamin vil jeg endnu engang opfordre til at spise mange C og D vitaminer, for at styrke kroppen, især immunforsvaret kan være lidt svækket om vinteren. Spis derfor godt med fede fisk, f.eks. tun, makrel, torsk mm. de indeholder mange D vitaminer. Hvis du gerne vil sikre dig at du får C vitamin nok, så spis en masse citrusfrugter, f.eks. appelsiner og clementiner inderholder masser af C vitaminer. Generelt er grøntsager og salat godt at spise meget af, så er du sikker på at få dækket din krops behov.

 

Fysisk aktivitet

En sund krop er en aktiv krop. Hvis du vil have mere energi i løbet af hverdagen, så sørg for at træne minimum 2 - 3 gange om ugen i 30 - 60 minutter. For at give din krop mere energi, skal du først bruge energi på at træne. Til gengæld er du garanteret at du får energien mange gange igen og du vil kunne mærke en forskel og det vil dine omgivelser også.

 

For en sund krop, sørg derfor for at spise godt med fede fisk, kostfibre og generelt grøntsager og salat. Det holder din krop i balance og styrker den så du er klar til at gå vinteren i møde. Husk også at være fysisk aktiv minimum 2 - 3 gange om ugen i 30 - 60 minutter.

Får du nok søvn? 

Typisk har kroppen brug for mere søvn om vinteren end om sommeren, så hvis du føler dig lidt ekstra træt om aftenen så er det helt normalt. Gå lidt tidligere i seng når det bliver mørkere og koldere udenfor, det vil give dig mere overskud og energi i løbet af dagen.