• #

  vit fara at bjóða øllum nýggjum kundum, sum tekna sær limahald áðrenn 1.mars, at venja fyri bara 249,- um mánaðin fyrstu tríggjar mánaðirnar.

 • #

  Minnist til at tá tú er limur í Vælvera Fitness so kostar tað einki at fá tina egnu venjingarætlan.

 • #

  Venjingarætlan

  Tú kanst altið keypa gávekort í Vælveru Fitness.

 • #

  Vælvera Fitness

  Tú kanst fáa ráðgeving um kost frá útbúnum kostráðgeva. Vit bjóða eisini persónliga venjing, coaching, fysioterapi og vøddamíking. Øll okkara starvsfólk hava viðkomandi útbúgving.

 • #

  Vælvera Fitness

 • #

Gerst limur ella Rita Inn

Tú kanst melda teg til lim við at trýsta á ímyndina niðanfyri. Hvussu nógvar mánaðir tú ynskir at keypa velur tú sjálv/ur.
 
  Gerst limur   

 

Tú kanst innrita teg á hesu leinkju.

  Rita inn 

Venjingarskrá fyri lið

Vit bjóða nógv ymisk lið. Ert tú limur, kanst tú luttaka á øllum liðum uttan meirkostnað. Síggja venjingarskránna fyri lið í ávikavist Tórshavn og Runavík.

Venjingarskrá - Tórshavn »

Venjingarskrá - Runavík »

Upplatingartíðir

Her sært tú okkara upplatingartíðir

Vælvera Fitness Runavík
Mánadag -  sunnudag 05:00 - 24:00

 

Vælvera Fitness Tórshavn
Mánadag - Hósdag 05:00 - 24:00
Fríggjadag 05:00 - 22:00

Leygardag - sunnudag

05:00 - 22:00

Vælvera Fitness Vági
Mánadag - Fríggjadag 07:30 - 22:00

Leygardag - sunnudag

09:00 - 17:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du travlt i hverdagen - så skal du svede

Har du travlt i hverdagen - så skal du svede

Skriva tann 5. desember

Hvis du har travlt i hverdagen, så er det vigtigt du får pulsen op og sveder.

 

 

Sundhedsstyrelsen anbefaler at man er fysisk aktiv 30 minutter hver dag, på et moderat niveau. Det betyder at f.eks. at gå en tur, havearbejde, rengøring osv. hører ind under denne katagori. Fysisk aktivitet giver naturligvis mange fordele, som jeg har skrevet om tidligere. I december måned er fysisk aktivitet særlig godt til at holde kroppen ved lige og give dig det fysiske og mentale overskud, du har brug for i denne travle måned.

 

Men hvad med dig, som ikke har tid til at være fysisk aktiv 30 minutter om dagen? Der er heldigvis en løsning hvor du kan få et ligeså godt resultat. istedet for at være fysisk aktiv 30 minutter hver dag, kan du nøjes med at væres fysisk aktiv 20 minutter, 3 gange om ugen - hvis du får pulsen højt op. Dette betyder at du skal træne høj intensitets træning, f.eks. hurtigt løb/cykling/roning eller andet 3 gange om ugen i 20 minutter. Det er ikke nok at gå en tur 3 gange om ugen i 20 minutter, der skal mere til. Dette er derfor et glimrende alternativ til dem, som har meget travlt i hverdagen, hvor der er meget tid at spare.

 

Men hvad skal du så vælge? 3 gange om ugen hård fysisk aktivitet, eller 7 gange om ugen moderat fysisk aktivitet? Jeg vil faktisk anbefale en kombination af begge træningsformer, for at opnå et godt resultat, som begge træningsformer giver. Har du kun 3 gange om ugen til fysisk hård aktivitet, så skal du gøre dette, men har du bedre tid vil jeg anbefale at du prøver at finde en kombination af begge træningsformer, som passer til dig. Det kan f.eks. være 3-4 gange om ugen moderat fysisk aktivitet, f.eks. en rask gåtur i det fri, og det kan være 2 gange om ugen hård fysisk aktivitet. På denne måde er du garanteret et godt udbytte af begge træningsformer.

 

Så selvom du har travlt i hverdagen, er der ingen undskyldning for ikke at være fysisk aktiv. Du kan sikre dig et godt helbred og et stort overskud ved bare at træne 3 gange om ugen af 20 minutters varighed. Udnyt muligheden og hold kroppen sund - især i denne tid hvor det er mørkt og koldt og der er meget at se til med julen.

 

God træning til alle!

 

Vælvera Fitness v/Rune Petersen
Professionsbachelor i Ernæring og Fysisk Aktivitet
Ankerhus Seminarium